Verkoop biljartartikelen

In het najaar van 2016 heeft Raymund Swertz zijn eigen bedrijf gestart: RS Biljart. Naast biljartles en demonstraties kunt u voortaan ook bij hem terecht voor de aankoop van biljartartikelen.
Hij wil graag zijn kennis van materiaal met u delen en u helpen bij het vinden van een nieuwe keu. Ook voor biljartaccessoires (biljartballen, handschoentjes, krijt etc.) kunt u bij RS Biljart terecht.

Benieuwd wat Raymund voor u kan betekenen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak inplannen om voor u het juiste materiaal te vinden?
Neem dan contact op via het onderstaande mailadres:
rsbiljart@hotmail.com

RS biljart

Raymund Swertz: ‘De start van mijn eigen bedrijf, RS Biljart, is voor mij een geweldig mooie uitdaging. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om met goed materiaal te spelen, een echte materiaalfreak krijg ik wel eens te horen. Goed advies bij de aankoop van een nieuwe keu (of andere biljartaccessoires) is dan ook erg belangrijk, hierbij zal ik mijn klanten dan ook zeker helpen. Daarnaast is dit voor mij een mooie mogelijkheid om nog meer bezig te zijn met de, in mijn ogen, mooiste sport die er is! Ik heb er heel veel zin in en hoop dat de biljarter ‘RS Biljart’ gaat vinden.’