Raymund tekent bij Buffalo!

Gisteren was een mooie dag voor Raymund Swertz en Buffalo, de samenwerking voor de aankomende 2 jaar werd met een handtekening dan eindelijk officieel. Raymund is meervoudig Nederlands en Europees kampioen in de klassieke spelsoorten, zoals AK 71/2, AK 47/2, Libre en bandstoten. Daarnaast speelt hij in Haarlo bij HCR Prinsen zijn driebanden wedstrijden in de Buffalo League. Ook in het buitenland speelt hij in meerdere competities mee, oa in Frankrijk en Duitsland. In de topcompetitie in Nederland komt hij uit voor Benelux Biljarts / Snellen Horeca.

Buffalo is er uitermate trots op om een dergelijke speler aan zich te mogen verbinden. Het past ook helemaal in de filosofie die de laatste jaren door Buffalo ingezet is. Uiteraard is Raymund ook verguld met deze samenwerking. Het idee is om elkaar te versterken en naar een hoger plan te trekken. Onderdeel daarvan is de promotie van de merken Buffalo en Buffalo Royal Plus laken. In de toekomst zullen er ook door Raymund zelf ontworpen keuen op de markt gaan komen, waarbij spelers uit alle disciplines aan hun trekken zullen gaan komen.

Raymund, hartelijk welkom bij de club namens alle trotse medewerkers van Buffalo.nl. Dat we samen de aankomende jaren mooie successen mogen vieren. Met de heerlijke vlaai die je gisteren mee had genomen uit Limburg kan je echt niet meer stuk!

Tekst en foto: buffalo.nl (facebook)