HCR Prinsen trekt opgaande lijn door met 0-8 zege op TOVV 2

Na de 8-0 overwinning van een week geleden op ’t Hartje van Wanrooy, hebben de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen zondag opnieuw een overtuigende 0-8 overwinning behaald.

Dit keer was in Vlaardingen het tweede team van TOVV het slachtoffer van de dadendrang van het team uit de Achterhoek.
Na twee gespeelde partijen zat het team van interim captain Raymund Swertz al op rozen door overwinningen van Jelle Pijl en van hemzelf. Pijl versloeg Konstantinos Kokkoris in 26 beurten en Swertz declasseerde Sander Jonen met 12-40 in eveneens 26 beurten. Swertz maakte in deze partij een serie van tien caramboles.

In het tweede deel van de wedstrijd bepaalden Anno de Kleine en Dick Jaspers de eindstand definitief op 0-8. De Helmonder versloeg Kay de Zwart in 33 beurten met 33-40 middels onder andere een serie van negen caramboles en Jaspers had geen kind aan Biro Uymaz. Met de regelmaat van de klok en een serie van 13 caramboles ging de winst na 17 beurten naar de man uit West-Brabant.

HCR Prinsen behaalde opnieuw een hoog teammoyenne, namelijk 1.568. Aanstaande zondag speelt men thuis tegen Dallinga.com , de kans bestaat dat het een clash wordt tussen de wereldtoppers Dick Jaspers / Frederic Caudron , echter op dit moment is nog niet zeker of Caudron speelt anders speelt Dick tegen Jean Paul de Bruijn.

Tekst: biljartenhaarlo.nl

Raymund zelf is blij met het resultaat van de afgelopen drie wedstrijden. De afgelopen jaren en zeer waarschijnlijk de komende jaren ook, hebben qua training in het teken gestaan van héél veel driebanden. Het is fijn dat er nu een aantal wedstrijden zijn geweest waarbij er duidelijk een stijgende lijn te zien is voor Raymund. Hij weet uiteraard zelf ook dat de weg naar de top nog lang is, maar geeft zelf aan dat dit soort resultaten een positieve invloed hebben op de motivatie!

Aankomende weekend is weer een druk weekend voor Raymund. Hij speelt dan op zaterdag in Rosmalen tegen Etikon (topteam competitie).
Op zondag zal hij met HCR Prinsen 1 uitkomen tegen Dallinga.com, deze wedstrijden vinden plaats in Haarlo en beginnen om 13.00uur.