HCR Prinsen pakt geen punten op eerste speeldag.

Haarlo- De driebandenspelers hadden zich de start van de Buffalo League ongetwijfeld anders voorgesteld. In eigen huis was Eureka Billard te sterk voor het team van Dinand Prinsen.

“In alle vier partijen hadden we geen schijn van kans al doet de uitslag van de partij tussen Anno de Kleine en John Tijssens anders vermoeden”, aldus een duidelijk teleurgestelde captain.

“Wij werden op alle fronten afgetroefd en zelfs een speler als Dick Jaspers had niets in te brengen tegen Dave Christiani die bijna geen buikbare ballen achterliet. Konden Jelle Pijl en Raymund Swertz tegen respectievelijk Raimond Burgman en Paul Bruijstens het in het begin nog redelijk bijhouden in het tweede deel waren de tegenstanders duidelijk beter”.

“Zo verloor Anno de Kleine in 31 beurten met 39-40, na een 16-39 achterstand met een hoogste serie van tien caramboles voor Tijssens, Raymund Swertz verloor met 27-40 in 41 beurten en zag zijn tegenstander een serie van acht caramboles maken en ook Jelle Pijl moest voor zijn vroegere ploeggenoot bij BC Hengelo buigen. Hij deed dat na 30 beurten met 29-40. Kopman Dick Jaspers verloor met 28-40 in 23 beurten”.