Eerste overwinningen Raymund met Benelux Biljarts/Snellen Horeca Service.

Afgelopen zaterdag 3 september heeft Raymund met zijn nieuwe topteam Benelux Biljarts/Snellen Horeca service hun eerste twee overwinningen geboekt tegen ’t Ottertje uit Ottersum. Het was even afwachten hoe de opstelling van ’t Ottertje zou zijn i.v.m. de afwezigheid van Jos Bongers.

De eerste ronde beten Demi en Raymund het spits af. Demi was erg gespannen en kreeg geen grip op de wedstrijd. Micha van Bochem won deze wedstrijd met 200-139 in 9 beurten. Op de andere tafel speelde “swertzke” tegen Martien van der Spoel. Raymund verloor de tos maar Martien liet Raymund beginnen. Direct mistte Raymund zijn aquit waardoor van der Spoel de eerste klap uit kon delen. Dat bleef echter uit. Raymund kon door het maken van kleine series de partij uitspelen in 6 beurten. De eindstand: 150-42 in 6 beurten.

Na de eerste ronde stond het 2-2. Michel kon in de 2e ronde zorgen voor de eerste overwinning. Hij speelde het Bandstoten tegen Sam van Etten. Michel begon de partij erg sterk waardoor Sam eigenlijk geen kans kreeg. De eindstand werd 100-65 in 7 beurten in het voordeel van Michel.

Tegelijkertijd speelde Demi de eerste wedstrijd van de 2e ontmoeting. Demi begon heel zelfverzekerd en speelde zijn 200 caramboles bijeen in 2 beurten. Eindstand: 200-5 in 2 beurten. Het stond in de tweede wedstrijd 2-0 voor Benelux Biljarts/Snellen Horeca Service.

Raymund Startte de tweede partij tegen van der Spoel in het 71/2 met een serie van 94. Martien kon hier niet op antwoorden en probeerde aan tafel te blijven. Raymund scoorde nog twee series en speelde de partij uit in de 3e beurt. De eindstand: 150-19 in 3 beurten.

Michel speelde in de derde ronde wederom Bandstoten tegen van Etten. Michel domineerde de wedstrijd. En speelde de partij uit in de 9e beurt. De eindstand luidde: 100-31 in 9.

“We zijn erg tevreden over de eerste speeldag. Het was even afwachten natuurlijk hoe de start zou zijn. Maar we hebben ons er goed doorheen geslagen en we hebben 4 mooie punten gepakt tegen ’t Ottertje. Zij gelden in mijn ogen samen met Etikon de uitgesproken favorieten voor de titel” aldus Raymund.